Sikkerhet

Vår kunnskap leverer de nødvendige verktøyene og konfigurasjonene for å skjerme din virksomhet mot digitale trusler, et viktig ledd for å bevare integriteten av dine data og systemer.

Dagens trusselbilde innen IT er stadig mer komplekst og dynamisk, med økende sofistikasjon blant kriminelle. Trusler som ransomware, phishing og avanserte vedvarende trusler utgjør betydelige utfordringer for bedrifters datasikkerhet.

Konstant oppdatering av sikkerhetstiltak, bevissthetstrening og implementering av avanserte beskyttelsesløsninger er avgjørende for å møte den stadig økende mengden med digital kriminalitet.

Er du usikker på hvordan du skal komme i gang med å sikre dine data og ansatte for digitale angrep eller forsøk på svindel?

Vi kan hjelpe deg med kartlegging og implementering. Sammen finner vi ut hvilke tjenester, sikkerhetsnivå og behov du har for å sikre dine data og ansatte.

Noen generelle sikkerhetstips

  1. Benytt kun bedriftens utstyr. Sørg for brannmur både i bedriften og for den som benytter hjemmekontor. Ha alltid to-faktor pålogging til eventuelle servere og skytjenester.
  2. Backup av data. Blir du utsatt for angrep kan backup være den eneste veien tilbake til dine data.
  3. Passordet på dine kontoer. Bruk gode passord og benytt ikke samme passord på ulike tjenester. Benytt gjerne passord-setninger som er vanskelig å gjette.
  4. Vær alltid kritisk på vedlegg og lenker. Over 91 prosent av phishing og andre angrep kommer via e-post, ifølge

I tillegg til å skreddersy en løsning med sikkerhetsprodukter tilbyr vi også et ferdig produkt som tar vare på bedriften din, se «OvIT – Smart & Sikker Arbeidsplass» for mer informasjon.

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg