Microsoft 365

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste som kombinerer kjente Office-applikasjoner med kraftige skytjenester, noe som gir deg tilgang til verktøyene du trenger, uansett hvor du er.

Mange forbinder M365 med Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Det mange kanskje ikke vet om, eller tør å prøve selv er alle andre produktivitetsverktøyene og tjenestene de tilbyr for å styrke et moderne arbeidsmiljø.

Microsoft Planner er et brukervennlig verktøy for oppgavehåndtering og prosjektstyring. Her kan man opprette, tildele og planlegge oppgaver. Det kan også integreres i andre samarbeidsverktøy eller automatiseres ved hjelp av Power Automate og Forms.

Microsoft Teams tilbyr videomøter, kommunikasjon, samhandling og muligheten for å jobbe på tvers av bedrifter.

OneDrive kan benyttes til fillagring, sikkerhetskopiering og deling av dokumenter.

SharePoint er en plattform som kan bygges opp og benyttes som et intranett for samarbeid og deling av dokumenter og informasjon på tvers av bedriften / organisasjonen.

Power Automate automatiserer arbeidsflyter mellom forskjellige apper og tjenester. Med Power Automate kan du effektivisere gjentakende oppgaver, integrere ulike plattformer og forbedre produktiviteten gjennom automatiserte prosesser.

Power Apps lar brukere opprette tilpassede forretningsapper. Her kan man raskt bygge apper som automatiserer prosesser og forbedrer arbeidsflyten.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om disse produktene, eller kanskje allerede har repeterende oppgaver som du kunne tenkt deg å automatisere.

La oss ta en uforpliktende prat!

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg